Helmikuussa tapahtuma veti paljon kävijötä Torremolinoksessa. Kuva: Shutterstock

Makuja Málagasta: ruokafestivaali tuo herkut Nerjan sydämeen

Paikalliset tuottajat ja ravintolat esittäytyvät Balcón de Europalla 23.–25. toukokuuta.

Tunnettu kulinaaritapahtuma ’Sabor a Málaga’ palaa tulevana viikonloppuna Nerjaan, jossa Balcón de Europan aukiolla järjestetään kolmen päivän mittainen ruokamessutapahtuma.

Paikallisia makuja ja keittiömestareita

Messut alkavat perjantaina 23. toukokuuta ja jatkuvat sunnuntaihin 25. toukokuuta saakka. Tapahtuma-alueella on yhteensä 36 myyntikojua, joissa paikalliset elintarviketuottajat esittelevät tuotteitaan, sekä kuusi ravintolaa, jotka tarjoavat maistiaisia omista erikoisuuksistaan. Kojut ovat avoinna yleisölle päivittäin klo 11–21.

Osana ohjelmaa nähdään myös ruoanlaittonäytöksiä, joissa alueen keittiömestarit valmistavat annoksia yleisön edessä. Näytöksissä esiintyvät muun muassa Abel Cecilia (Paco el Churretero), Sergio Paloma (Patanegra 57), Francisco Jiménez (Paco Mari), María Ángeles Sánchez (La Torrecilla Lounge), Pedro Viloria (Jacky’s) ja Kevin Hernández (Food Karma). He tarjoavat kattauksen Nerjan rikkaasta ruokakulttuurista.

Alueellinen ruoka keskiössä

’Sabor a Málaga’ -brändi on Málagan provinssin tukema hanke, joka edistää paikallisten tuotteiden tunnettavuutta ja ruokamatkailua. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen gastronomisiin erityispiirteisiin ja ostaa laadukkaita paikallisia tuotteita suoraan tuottajilta.

Lähde: Sur in English

Haluatko syvällisempää tietoa Espanjasta? Tilaa Olé-lehti